Sagu bat nire katiluan! - Larreategui, Yolanda; Gorroño Idirin, Karmele; Irrimarra ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Bere urtebetetze egunean, ziztu bizian jaiki zen Malik ohetik, aitari eskatua zion koloretako argidun patinetea oparitu ote zion jakin nahirik. Patinetearen ordez, ordea, sagu bat aurkitu zuen gosariko katiluan eta berebiziko ezustea hartu zuen Malikek. Nor zen sagu hura? Zer egiten zuen bere etxean? Eta, garrantzitsuena, zer nahi zuen sagu hark?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Saguak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura