Sagu bat nire katiluan! / [testua] Yolanda Larreategui Duralde ; [marrazkiak] Irrimarra [Karmele Gorroño] - Larreategui, Yolanda (Matxinsalto (Ibaizabal), 2023)
Bere urtebetetze egunean, ziztu bizian jaiki zen Malik ohetik, aitari eskatua zion koloretako argidun patinetea oparitu ote zion jakin nahirik. Patinetearen ordez, ordea, sagu bat aurkitu zuen gosariko katiluan eta berebiziko ezustea hartu zuen Malikek. Nor zen sagu hura? Zer egiten zuen bere etxean? Eta, garrantzitsuena, zer nahi zuen sagu hark?