Zebratxoa oso atsegina da - Robaard, Jedda; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2022)
Gure emozioak ezagutzen eta ulertzen lagunduko digun bilduma Zebratxoa beti dago denei laguntzeko prest. Baina zer gertatuko da laguntza behar duenean?
3-6 urte (urdina)
Little Zebra is very kind
Letra larria
Kartoizko orrialdeak
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak