Mateo eta zapoak - Monedero, Daniel; Cantone, Anna Laura; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Mateo haserre dabil eta muturluze doa: ahoa zabaltzen duenean, ateratzen zaio apoa, orroka eta korroka. Superbotere bat ote da?
6-8 urte (urdina)
Mateo suelta sapos y culebras
Keywords: Haurren haserrea; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak