Mateo eta zapoak / [testua] Daniel Monedero ; [marrazkiak] AnnaLaura Cantone ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Monedero, Daniel (Mateoren superbotereak (Ibaizabal), 2022)
Mateo haserre dabil eta muturluze doa: ahoa zabaltzen duenean, ateratzen zaio apoa, orroka eta korroka. Superbotere bat ote da?