Musu bat nahi duzu? - Garibal, Alexandra; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Kartoizko liburu dibertigarria, txikienek behaketa gara dezaten eta emozioak identifikatzen ikas dezaten Musuak opaari! Era askotako musuak daude: milikamusuak edo ziztamusuak, musudurrak edo musutartekoak, paaa eta pooott... Eta zuk, zein duzu gogoko?
0-3 urte (urdina)
Tu veux un bisou?
Kartoizko liburua
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura