Musu bat nahi duzu? / [testua] Alexandra Garibal ; [marrazkiak] Claudia Bielinsky ; [itzulpena, Patxi Zubizarreta] - Garibal, Alexandra (Zu eta biok (Ibaizabal), 2023)
Kartoizko liburu dibertigarria, txikienek behaketa gara dezaten eta emozioak identifikatzen ikas dezaten Musuak opaari! Era askotako musuak daude: milikamusuak edo ziztamusuak, musudurrak edo musutartekoak, paaa eta pooott... Eta zuk, zein duzu gogoko?