Nor ote da? - Bielinsky, Claudia; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Kartoizko liburu dibertigarria, txikienek behaketa gara dezaten eta emozioak identifikatzen ikas dezaten Nor ote da tximinorik indartsuena? Eta ipurtargirik lotiena? Baina nor ote da olagarrorik muxuzaleena? Zabaldu begiak parez pare eta bilatu liburu honetako marrazkietan.
0-3 urte (urdina)
C´est qui qui?
Kartoizko liburua
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura