Nor ote da? / [testua eta marrazkiak] Claudia Bielinsky ; [itzulpena, Patxi Zubizarreta] - Bielinsky, Claudia (Zu eta biok (Ibaizabal), 2023)
Kartoizko liburu dibertigarria, txikienek behaketa gara dezaten eta emozioak identifikatzen ikas dezaten Nor ote da tximinorik indartsuena? Eta ipurtargirik lotiena? Baina nor ote da olagarrorik muxuzaleena? Zabaldu begiak parez pare eta bilatu liburu honetako marrazkietan.