Kakalarria! - Requena, Alessandra; Karsten, Guilherme; Gabilondo, Nahikari ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Egun bikaina da bustialdia hartzeko! Eguzkia diz-diz dago zeru goian eta Mark, haren arreba eta aita lehenengoak iritsi dira igerilekura. Baina gozatzeko prest daudenean, txikiak esaldi beldurgarria bota du: «Kaka egin nahi dut!». A zer dilema... Lortuko ote du bainurako garaiz iristea? Kakalarriari buruzko ipuin barregarri bat, istriputxoren bat noizbait denok izan dugula erakusten duena. Zuri ez zaizu gertatu?
The Boy Who Cried Poo!
Keywords: Ipuin eskatologikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak