Kakalarria! / [testua] Alessandra Requena ; [marrazkiak] Guilherme Karsten ; [itzultzailea, Nahikari Gabilondo] - Requena, Alessandra (Ibaizabal, 2023)
Egun bikaina da bustialdia hartzeko! Eguzkia diz-diz dago zeru goian eta Mark, haren arreba eta aita lehenengoak iritsi dira igerilekura. Baina gozatzeko prest daudenean, txikiak esaldi beldurgarria bota du: «Kaka egin nahi dut!». A zer dilema... Lortuko ote du bainurako garaiz iristea? Kakalarriari buruzko ipuin barregarri bat, istriputxoren bat noizbait denok izan dugula erakusten duena. Zuri ez zaizu gertatu?