Kukuka! - Zorrilla Drago, Flavia; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2023)
Ku-ku! Izarapean, nor dagoen badakizu? Altxatu azal-hegalak eta egin zalaparta apur bat, zazpi munstro jostarirekin batera... KUKUKA!
0-3 urte (urdina)
Monsters play ... Peekaboo!
Letra larria
Kartoizko orrialdeak
Hegalak dituen liburua
Keywords: Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak