Kukuka! / [testua eta marrazkiak] Flavia Z. Drago ; [itzultzailea, Imanol Salegi (Bakun SL)] - Zorrilla Drago, Flavia (Munstroekin jolasean... (Ibaizabal), 2023)
Ku-ku! Izarapean, nor dagoen badakizu? Altxatu azal-hegalak eta egin zalaparta apur bat, zazpi munstro jostarirekin batera... KUKUKA!