Zenbatu! - Zorrilla Drago, Flavia; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2023)
Astindu gorputza eta ikasi zenbakiak, hamar munstro jestarirekin batera. ZENBATU!
0-3 urte (urdina)
Monsters play... Counting!
Letra larria
Kartoizko orrialdeak
Keywords: Munstroak; Zenbakiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak