Zenbatu! / [testua eta marrazkiak] Flavia Z. Drago ; [itzultzailea, Imanol Salegi (Bakun SL)] - Zorrilla Drago, Flavia (Munstroekin jolasean... (Ibaizabal), 2023)
Astindu gorputza eta ikasi zenbakiak, hamar munstro jestarirekin batera. ZENBATU!