Besarkadasauroa - Bright, Rachel; Chatterton, Chris; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2021)
Besarkadasauro txikiak dilema bat du: Nola lortuko du lagunek eztabaidan eta borrokan ez ibiltzea? Edozer gauza egiteko prest dago, eta amak beti esaten dio besarkadak direla onena. Lortuko ote du dena lasaitzea? Ontasuna goraipatzen duen liburua, mundua aldatzeko ahalmena duela agerian jarrita.
3-6 urte (urdina)
The Hugasaurus
Keywords: Dinosauroak; Adiskidetasuna; Balio-hezkuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak