Itzulerak - Meabe, Miren Agur (Aduna : Elkar, 2023)
1569 urtea. Garrayçeta sutan dago. Sugarretatik ihesi hamabost urteko Estefana gaztea Garrax uhartera irits da, itsasbeheran. Itasertze berera iritsi dira Miriam Otalora eta Katalin eta Gontzal seme-alabak, Haize-Begi familia-etxera, 450 urte geroago. Elkarri lotuta daude, ordea, euren honetan.
Keywords: Helduentzako Literatura