Altxorra itsas azpian - Maestro, Pepe; López, Mercè; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Bioletak zortzi urte ditu, eta bi txirikorda, eta amona miresgarri bat Uda amaitzeko zorian dago, baina Martinak sorpresa bat dauka Bioletarentzat: altxor ezkutu bat erakutsi nahi dio. Kontua da kostaldetik urruti samar dagoela eta itsasoak marea arriskutsuak dituela, ausardia eta ausarkeria bereizi behar direla...
8-10 urte (gorria)
Un tesoro bajo el mar.
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura