Burrunba susmagarria - Maestro, Pepe; López, Mercè; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Bioletak zortzi urte ditu, eta bi txirikorda, eta amona miresgarri bat Martina azkenean iritsi da Aliritzira. Bioletari ez zaizkio planak falta: lagunari etxaldea erakutsi nahi dio, txabolara eraman nahi du eta, batez-batez ere, elkarrekin abenturak bizitzeko irrikaz dago. Amonak kontrakoa agindu dion arren, Bioletak zingira aldeko etxe abandonatua esploratu nahi du...
8-10 urte (gorria)
Un zumbido inquietante
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura