Burrunba susmagarria / [testua] Pepe maestro ; [marrazkiak] Mercè López ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Maestro, Pepe (Bioletaren sekretutegia (Ibaizabal), 2023)
Bioletak zortzi urte ditu, eta bi txirikorda, eta amona miresgarri bat Martina azkenean iritsi da Aliritzira. Bioletari ez zaizkio planak falta: lagunari etxaldea erakutsi nahi dio, txabolara eraman nahi du eta, batez-batez ere, elkarrekin abenturak bizitzeko irrikaz dago. Amonak kontrakoa agindu dion arren, Bioletak zingira aldeko etxe abandonatua esploratu nahi du...