Eder eta Gaueko Erraldoiak / [testua] Kitty O'Meara ; [marrazkiak] Anna Pirolli ; [itzultzailea, Imanol Salegi (Bakun SL)] - O´Meara, Kitty (Ibaizabal, 2023)
Fantasiari eta irudimenak mundua aldatzeko duen ahalmenari egindako kantua. Zer egingo zenuke zuk gau batez hiru erraldoi zure logelako leihora hurbildu eta munduari behatzera gonbidatuko bazintuzte? Horixe da hain zuzen Ederreri gertatuko zaiona istorio honetan. Lagundu Ederreri eta Gaueko Erraldoiei ibilaldi zoragarri honetan eta egiaztatu zer gerta daitekeen gure irudimenak bidea argitzen duenean! Sormenaren eta irudimenaren indarra goraipatzen duen kontakizuna.