Nasha - Roumiguière, Cecile; Brax, Justine; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Kontakizun hunkigarria, Nasha protagonistak mundu errespetagarriago bat lortzeko eta haren sustraiekin konektatzeko duen erabakimenari buruzkoa. Badirudi Nasharen amak irribarrea galdu duela, eta neskatoak gustura egingo luke zerbait haren tristurarekin amaitzeko. Egun batean, eskolara bidean, Nashak gizon-itzal misteriotsu bat ezagutuko du, bere familiaren eta Ipar Amerikako herri indigenen historiaren zati handi bat deskubritzen lagunduko diona... Topaketa hori bere jatorria berreskuratzeko aukera bat izango ote da?
8 urtetik aurrera (gorria)
Nasha
Keywords: Herri indigenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak