Ez egin irribarrerik marrazo bati! - Evans, Harriet; Slack, Michael; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2023)
Irribarre eginaraziko dizun pop-up liburu ikusgarria. Itsasoko izaki bat ikustean, portatu modu atseginean. Bestela zalantzarik ez izan: izutuko zaitu di-da batean!
3-6 urte (urdina)
Don't Ever Simile at a Shark
Liburu trokelatua
Keywords: Itsasoko fauna -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Pop-up liburuak