Urrezko tikiaren bila - Perez, Sébastien; Lacombe, Benjamin; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Xeherlock katu detektibe buruargia da, bizitza asko dituena. Haietako bakoitzean misterio berri bati egin beharko dio aurre Ozeano Barea, 1657. Xeherlock kapitainak itsasoak zeharkatzen ditu pirata ontzi batean talisman misteriotsu baten bila: urrezko tikia. Shaki arratoia eta Tropiko papagaia lagunek zalantzarik gabe jarriko dute bizia arriskuan hari laguntzeko.
8-10 urte (gorria)
Charlock à la recherce du Tikki d´or
Keywords: Misterioa; Detektibeak; Katuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak