Urrezko tikiaren bila / testua, Sébastien Perez ; marrazkiak, Benjamin Lacombe ; [itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun SL)] - Perez, Sébastien (Xeherlock detektibea (Ibaizabal), 2022)
Xeherlock katu detektibe buruargia da, bizitza asko dituena. Haietako bakoitzean misterio berri bati egin beharko dio aurre Ozeano Barea, 1657. Xeherlock kapitainak itsasoak zeharkatzen ditu pirata ontzi batean talisman misteriotsu baten bila: urrezko tikia. Shaki arratoia eta Tropiko papagaia lagunek zalantzarik gabe jarriko dute bizia arriskuan hari laguntzeko.