Tomasen belarritakoa - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
-Tira, andereño. Tomasek ez dakien zerbait baldin badakizu, esan eta kito! -Lasai, Oihan. Urguilutar batzuek diotenez, mutil hil berri horren hilobiko harri losa mugitua aurkitu omen dute. -Eta hildako mutikoa banpiro bilakatu bada? Ez ahaztu mutikoaren lepoko zauriak oso arraroak zirela. -Bai, horixe eta bera, Marina. Zu eta zure fantasiazko mundua. -Zer fantasia eta zer fantasio, Oihan! Saguzarrak, katu beltzak, hildako mutikoaren lepoko zauri susmagarria, hilobiko harri losa mugitua... Ireki begiak, motel!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Heriotza; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura