Tomasen belarritakoa / egilea, Antton Kazabon ; marrazkilaria, Jokin Mitxelena - Kazabon, Antton (Gaztetxo! (Ibaizabal), 2023)
-Tira, andereño. Tomasek ez dakien zerbait baldin badakizu, esan eta kito! -Lasai, Oihan. Urguilutar batzuek diotenez, mutil hil berri horren hilobiko harri losa mugitua aurkitu omen dute. -Eta hildako mutikoa banpiro bilakatu bada? Ez ahaztu mutikoaren lepoko zauriak oso arraroak zirela. -Bai, horixe eta bera, Marina. Zu eta zure fantasiazko mundua. -Zer fantasia eta zer fantasio, Oihan! Saguzarrak, katu beltzak, hildako mutikoaren lepoko zauri susmagarria, hilobiko harri losa mugitua... Ireki begiak, motel!