Ekaitza lehertzen denean - Taboada, Beatriz; Padrón, Dani; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2022)
Batzuetan, emoziozko ekaitz batek burua lainotzen dit. Amak esaten du ekaitz horiek bat-batean etortzen direla, eta hodeiak, euria eta trumoiak ekar ditzaketela. Badirudi ezinezkoa dela gelditzea. Baina amak ere, batzuetan, trumoiak izaten ditu buruan, eta berak oso ondo daki nola sentitzen naizen eta zer egin dezakedan. Kasketaldiak eta sentimendu negatiboak, txeraz eta enpatiaz, kudeatzen ikasteko kontakizuna.
2-7 urte (urdina)
Cuando estalla la tormenta
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak