Geografia eta Historia : DBH 4 (ikas-egoera) - Etxeberria, Jabier; Besga, Armando; Cristóbal, José Miguel; Martínez Aznal, Rubén; Artigas, Gracia; Burgos Alonso, Manuel; Muñoz Delgado, María Concepción (Madrid : Anaya-Haritza, 2023)
"Mundua helburu" proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu.
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
2023/10/08
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak; Ikas-egoerak