Ele-meleka : Bigarren Hezkuntzako nerabeen hizkuntza-sozializazioan laguntzeko proiektua - Huegun Burgos, Asier; Lasarte-Oria. Udala Udala; Ttakun Kultur Elkartea; IES Oriarte BHI (Lasarte-Oria); Ebete Hizkuntza Zerbitzuak (Lasarte-Oria : Lasarte-Oriako Udala, 2022)
"Ele-meleka : Bigarren Hezkuntzako nerabeen hizkuntza-sozializazioan laguntzeko proiektua" izeneko liburuxka argitaratu du Lasarte-Oriako Udalak. Lasarte-Oriako Udaleko euskara zerbitzuak, Ttakun Kultur Elkarteak, Oriarte BHIk, Ebetek eta Asier Huegunek osatu dute esperientzian oinarritutako lana. Ele-meleka Lasarte-Oriako ezaugarrietara egokitutako proiektua da, baina hizkuntza-sozializazioranzko norabidea eta oinarriak edozein udalerri eta eskualdeetarako baliagarriak izan daitezke nerabeen hizkuntza-ohituretan eragiteari dagokionez.
Internet ; PDF formatua
Keywords: Gazteak -- Hizkera -- Lasarte-Oria; Euskara -- Erabilera -- Lasarte-Oria; Euskara -- Alderdi sozialak -- Lasarte-Oria; Soziolinguistika; Monografiak; Baliabide digitalak