Ele-meleka : Bigarren Hezkuntzako nerabeen hizkuntza-sozializazioan laguntzeko proiektua / [egileak, Lasarte-Oriako Udaleko Euskara-zerbitzua, Ttakun Kultur Elkartea, Oriarte BHI, Ebete eta Asier Huegun Burgos ; testuaren moldatzailea, Lasarte-Oriako Udaleko Euskara-zerbitzua] - Huegun Burgos, Asier (Lasarte-Oriako Udala, 2022)
"Ele-meleka : Bigarren Hezkuntzako nerabeen hizkuntza-sozializazioan laguntzeko proiektua" izeneko liburuxka argitaratu du Lasarte-Oriako Udalak. Lasarte-Oriako Udaleko euskara zerbitzuak, Ttakun Kultur Elkarteak, Oriarte BHIk, Ebetek eta Asier Huegunek osatu dute esperientzian oinarritutako lana. Ele-meleka Lasarte-Oriako ezaugarrietara egokitutako proiektua da, baina hizkuntza-sozializazioranzko norabidea eta oinarriak edozein udalerri eta eskualdeetarako baliagarriak izan daitezke nerabeen hizkuntza-ohituretan eragiteari dagokionez.