Bizi gaitezen elkarrekin, bizikidetzarako hezkuntzako eskola proiektua : CEP Zamakola-Juan Delmes LHI (Bilbao) - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2009)
¿Bizi gaitezen elkarrekin¿ Abusu auzoan dagoen Haur Hezkuntzako eta Lehen Hezkuntzako Zamakolako ikastetxean gauzatzen ari diren bizikidetzarako hezkuntza-proiektua da. Eskolatik errespetua, ongizatea, parte hartzea eta gure gizartean diskriminaziorik ez izatea sustatzen lagundu nahi du.
Laguntzaileak: Eusko Jaurlaritza, Justizia Lan eta Gizarte Segurantza Saila, Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Balio-hezkuntza -- Euskadi; Bakerako hezkuntza -- Euskadi; Bizikidetza; Monografiak