Bizi gaitezen elkarrekin, bizikidetzarako hezkuntzako eskola proiektua : CEP Zamakola-Juan Delmes LHI (Bilbao) (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2009)
¿Bizi gaitezen elkarrekin¿ Abusu auzoan dagoen Haur Hezkuntzako eta Lehen Hezkuntzako Zamakolako ikastetxean gauzatzen ari diren bizikidetzarako hezkuntza-proiektua da. Eskolatik errespetua, ongizatea, parte hartzea eta gure gizartean diskriminaziorik ez izatea sustatzen lagundu nahi du.