Para bellum - Andueza, John (Aduna : Elkar, 2023)
Euskal Herrian ia ehun urtez luzatu den gerra batek ondorio latzak utzi ditu etxe askotan. Etxe gehiegitan. Elgetako Txapartegi eta Otalora baserrietan, kasu, umetako lagun minak aspaldi hasi ziren elkarren kontra borrokan, auzokoak arerio bihurtuta. Bakearen izenean egin zuten gerra
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Indarkeria politikoa -- Euskal Herria -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura