Ikusgela : Txillardegi ulertzeko gakoak - Aizpuru Joaristi, Alaitz; Txapartegi, Ekai; Arretxea, Lander; Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Badiola, Klara; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo; Agora Filosofia Elkartea; Joxe Azurmendi Katedra; Bikoiztaile Euskaldunen Elkartea (BIEUSE) (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Jose Luis Alvarez Enparantza, Txillardegi goitizenaz ezagunagoa, donostiar ingeniari, pentsalari, hizkuntzalari, idazle eta politikaria izan zen.
05:58 Itxiera
Bibliografia: webgunean
Batxilergoa, 2. maila
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Joxe Azurmendi Katedra, Agora Filosofia Elkartea eta Bieuse Elkartearen laguntzarekin.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2022ko deialdia)
2023/10/20
Keywords: Txillardegi -- (1929-2012); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Erreferentzia-materialak; Biografiak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)