Onin eta komiki madarikatua / [testua] Ibon Martín ; ilustrazioak, Emmanuel Montiel ; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Martín Álvarez, Ibon (Onin (Travel bug), 2023)
Azoka japoniarrera egin dugun bisita amesgaizto bilakatu zaigu. Sugandila errugabe batek, saltsa kutsatu batek eta asmakuntza zoro batek giltzapetuta utzi gaituzte komiki baten orrialdeetan, eta badirudi ezinezkoa dela ihes egitea. Hizketan dakien su bat, katubus bat eta txorimalo jostari bat izango ditugu bidaide... Baina ez dago denbora galtzerik. Arriskuan dago mundu osoa. Zatoz gurekin eta lagundu hondamena eragozten!