Momia gosetia - Andrés, José Carlos; Gómez; Mujika, Maialen (Madril : NubeOcho, 2023)
Egiptoren erraietan, izaki beldurgarri bat esnatu berri da... Enda momia! Eta oso gose da! Lortuko ote du Endak bere apeta baretzea?
5 urtetik aurrera (urdina)
Una momia muy hambrienta
Keywords: Mamuak; Umorea; Beldurra; Adiskidetasuna; Egipto; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak