Momia gosetia / [testua] José Carlos Andrés ; [irudiak] Gómez ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Andrés, José Carlos (Somos8 (NubeOcho), 2023)
Egiptoren erraietan, izaki beldurgarri bat esnatu berri da... Enda momia! Eta oso gose da! Lortuko ote du Endak bere apeta baretzea?