Berbondo - Arego, Jon; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2004)
Bederatzi narrazinootan kostaldeko herrietan girotutako ekintzak dira nagusi. Itsasora begira egoteak, ganera, bidaiarako bidea emongo dau, dala denboran, dala espazioan, errealidadea eta mitologia nahastauta.
Keywords: Helduentzako Literatura