Berbondo / Jon Arego - Arego, Jon (Galburua (Labayru Ikastegia), 2004)
Bederatzi narrazinootan kostaldeko herrietan girotutako ekintzak dira nagusi. Itsasora begira egoteak, ganera, bidaiarako bidea emongo dau, dala denboran, dala espazioan, errealidadea eta mitologia nahastauta.