Euskararen agenda estrategikoa, 2013-2016 : bizikidetzarako hizkuntza bizia = Agenda estratégica del euskera, 2013-2016 : una lengua viva para la convivencia - Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Kultura Saila. Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2014)
Euskararen Agenda Estrategikoak argi erakusten du Gobernu Programak zeharkakotasuna aitortzen diola hizkuntza-normalkuntzari. Agenda horretan, Eusko Jaurlaritzak euskara biziberritzeko egingo dituen ekintza eta jarduketa nagusiak jaso dira.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz
Keywords: Euskara -- Normalizazioa; Euskara -- Alderdi sozialak -- Euskadi; Euskadi -- -Hizkuntza politika; Monografiak; Baliabide digitalak