Euskararen agenda estrategikoa, 2013-2016 : bizikidetzarako hizkuntza bizia = Agenda estratégica del euskera, 2013-2016 : una lengua viva para la convivencia (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2014)
Euskararen Agenda Estrategikoak argi erakusten du Gobernu Programak zeharkakotasuna aitortzen diola hizkuntza-normalkuntzari. Agenda horretan, Eusko Jaurlaritzak euskara biziberritzeko egingo dituen ekintza eta jarduketa nagusiak jaso dira.