Kalean - Fabre, Caroline (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Kalera irten zara, begiak zabal-zabalik. Errepidea, oinezkoak, ibilgailuak... Begira, suhiltzaileen kamioia! Umeak bere inguruan egiten dituen aurkikuntzei buruzko liburua. Lehenengo argazkidun liburua, egunerokoari hitzak jartzen hasteko.
3-6 urte (urdina)
Dans ma rue
Keywords: Kaleak; Erreferentzia-materialak