Kalean / [testua eta] argazkiak, Caroline Fabre ; [euskarazko edizioa, Elkar Argitaletxeak SL (Ttarttalo)] - Fabre, Caroline (Lehen argazkidun liburuak (Ttarttalo), 2023)
Kalera irten zara, begiak zabal-zabalik. Errepidea, oinezkoak, ibilgailuak... Begira, suhiltzaileen kamioia! Umeak bere inguruan egiten dituen aurkikuntzei buruzko liburua. Lehenengo argazkidun liburua, egunerokoari hitzak jartzen hasteko.