Basoan - Fabre, Caroline (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Basoan zabiltza paseoan, zentzumenak erne. Zuhaitzak, bidezidorra, loreak... Tximeleta bat pausatu da zure ondoan! Umeak bere inguruan egiten dituen aurkikuntzei buruzko liburua. Lehenengo argazkidun liburua egunerokoari hitzak jartzen hasteko.
3-6 urte (urdina)
Balade en forêt
Keywords: Basoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak