Basoan / [testua eta] argazkiak, Caroline Fabre ; [euskarazko edizioa, Elkar Argitaletxeak SL (Ttarttalo)] - Fabre, Caroline (Lehen argazkidun liburuak (Ttarttalo), 2023)
Basoan zabiltza paseoan, zentzumenak erne. Zuhaitzak, bidezidorra, loreak... Tximeleta bat pausatu da zure ondoan! Umeak bere inguruan egiten dituen aurkikuntzei buruzko liburua. Lehenengo argazkidun liburua egunerokoari hitzak jartzen hasteko.