Etxean - Fabre, Caroline (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Zeinen ondo zauden etxean! Dena agerian dago. Sukaldea, komuna, egongela, eta logelan... jostailuak daude! Umeak bere inguruan egiten dituen aurkikuntzei buruzko liburua. Lehenengo argazkidun liburua, egunerokoari hitzak jartzen hasteko.
3-6 urte (urdina)
A la maison
Keywords: Etxeak; Erreferentzia-materialak