Etxean / [testua eta] argazkiak, Caroline Fabre ; [euskarazko edizioa, Elkar Argitaletxeak SL (Ttarttalo)] - Fabre, Caroline (Lehen argazkidun liburuak (Ttarttalo), 2023)
Zeinen ondo zauden etxean! Dena agerian dago. Sukaldea, komuna, egongela, eta logelan... jostailuak daude! Umeak bere inguruan egiten dituen aurkikuntzei buruzko liburua. Lehenengo argazkidun liburua, egunerokoari hitzak jartzen hasteko.