Lirio zuria - Goscinny (1926-1977); Uderzo, Albert (1927-2020); Goscinny (1926-1977); Conrad, Didier; Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2023)
Istorio honetan, Julio Zesar atsekabetuta dago legio erromatarrek borrokarako grina galdu dutela ikusita. Soluzio bila, Viciovirtus Lirio zuri guruarekin egiten du topo.
L´Iris Blanc
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura