Lirio zuria / testua, Fabcaro ; marrazkiak, Didier Conrad ; kolorea, Thierry Mébarki ; [itzulpena, Maddalen Arzallus Antia (Bakun Itzulpenak SL)] - Goscinny (1926-1977) (Asterixen abentura bat (Bruño), 2023)
Istorio honetan, Julio Zesar atsekabetuta dago legio erromatarrek borrokarako grina galdu dutela ikusita. Soluzio bila, Viciovirtus Lirio zuri guruarekin egiten du topo.